3-vuotiaan huoneessa ei ole tapahtunut suuria muutoksia, sen sijaan kaikkea pientä on tullut tehtyä ja ompas vaan huoneen ilme muuttunut näillä jutuilla.  Yksi ja ainoa suurempi muutos on, että poika sai oman pienen sängyn huoneeseensa (vaikka kylläkin nukkuu vielä meidän kanssa). Päivisin siinä on kiva lepäillä ja lukea kirjoja. Jostain syystä tuo uusi sänky tuntuu olevan pienen miehen suosikki, kun sinne hän kiipeää lelujensa kanssa leikkimään :).

Sänky oli alunperin männyn värinen, ja kevyen hionnan jälkeen se maalattiin valkoisella kalustemaalilla. Lopuksi tilasin vielä ihanan Once upon a time... -sisustustarran koristamaan päätyä.

2.png


3.png

Huoneen ilme on vaalea ja rauhallinen. Turkoosi tehosteväri tuo kaivattua piristystä vaaleaan huoneeseen ja kun lelut on levällään niin muuta väriä huoneeseen ei kaipaakaan. Eihän noin pieni ole vielä sisustuksesta kiinnostunut, mutta kunhan sen aika on niin poika saakoon itse valita huoneeseensa mieluisia värejä. :) 

Mustat happylights valot ovat kyllä suosiossa, olohuoneessa meillä on samat valot valkoisena mutta pojan huoneeseen nämä sopii hyvin mustana. Nämä sopii myös lippuviirin ja laskosverhon pilkkuteemaan hauskasti.

5.png

6.png

2.png

7.png

8.png

10.png

11.png

13.png

Sellainen kurkistus meidän pojan huoneeseen! Nytpä tähän huoneeseen ei pieneen hetkeen tarvitse tehdä muutoksia kun kaikki palaset alkaa olla kohdillaan. Lelusäilytystä tietysti voisi olla aina enemmän (tai leluja vähemmän). Tällä hetkellä osa leluista on lipastossa ja kaappien takana jemmassa. Tykkään kovasti tuosta H&M:n raidallisesta pyykkipussista, joka toimii meillä lelukorina. Aikomuksissa onkin hankkia seuraavalla ostosreissulla toinen samanlainen. :)