Tuntuupa hauskalta ja oudolta kirjoittaa taas blogia. Lopetin edellisen blogini kaksi kuukautta sitten, ja se aika tuntuu ikuisuudelta. Aivan kun olisin ollut vuoden ilman blogia. Tuona aikana minulle tuli kuitenkin kauhea ikävä kirjoittamista ja blogia, kaikkea sitä. Uuden blogin aloittaminen oli aika "hurja" ajatus, samalla jättäisin taaksen kaiken entisen.

Se tuntuu myös virkistävältä, on kiva aloittaa kaikki alusta ja muokata blogista enemmän sitä oman näköistä sivua. Kaikki on ihan uutta ja alussa, niinkuin näkyy. En muistanut kuinka hankalaa oli asetella sivun leveyksiä oikean mittaseksi, lisäillä blogille facebook -sivuja ja muuta. Siitä syystä bloglovin ja blogilista ovat vielä vaiheessa, nekin napit kyllä ilmestyy sivuille mutta niihin menee hetki aikaa. Tekniikka ei ole mun lajini.. ;)

Blogin kirjoittaminen syksyllä on piristävää, ankean pimeyden ja sateen keskellä on kiva lukea blogeja, kommentoida, ihastella kuvia ja keskittyä omansa pariin. Tässä on sitä jotain, mistä ei halua heti luopua... Blogittomalla ajallani olenkin selaillut ahkerasti pinterestiä ja styleroomia, ihania inspiraatiokuvia molemmat pulloillaan.. Ja ehkä olen hieman ajoissa, mutta olen ihaillut jouluisia sisustuskuvia äärettömän paljon. Niin ihania ideoita että tekisi mieli laittaa jo koristeet pystyyn! Mutta taidan malttaa tuonne marraskuulle saakka kuitenkin. Ensin halloween ja isänpäivä, sitten voidaan siirtyä jouluisiin humuihin. :)

Syksyn ehkä ainoa hyvä puoli on, että voi poltella kynttilöitä ja siirtyä jo tunnelmavaloihin, ennenkuin viitsii laittaa jouluvaloja ja koristuksia.

1.png

2.png

Mutta vielä kauniimmalta nämäkin valot tuntuvat kun maa olisi valkoinen. <3