Mitäs sillä aikaa tapahtuikaan? Kun olin tuolla "blogitauollani", sisustusjuttuja olen aika vähän tuona aikana miettinyt, ajatukset on ollut ihan muualla. Pojan kanssa ollaan touhuttu yhtä ja toista! Mutta jotain silläkin aikaa kerkesi tapahtumaan, se rakas itse tehty olohuoneen pöytämme siirtyi jemmaan makkariin kun pojan leikit kävivät vähän villeiksi tuossa olohuoneen puolella. Oli turvallisin vaihtoehto siirtää lasipöytä pois. Tilalle haluttiin todella iso sohvapöytä, jota voi vähän kolhiakin. ;) Nyt mahtuu polttelemaan kynttilöitä tällä pöydällä ja siihen kerääntyy päivän aikana mukavasti tavaraa.

11.png

2.png

6.png
Niinkuin näkyy, eihän tämä sohvapöytä ole mikään uusi. Se tuunattiin vanhasta pienestä ruokapöydästä; maalasin sen kuluneen näköiseksi ja pintaan liimattiin sisustustarra. Tarrat ovat ehkä jo out, mutta sohvapöytä olisi näyttänyt aika alastomalta ilman sitä. Toisaalta me pärjättäs hyvin ilman pöytää, mutta syksyn ja etenkin talven aikaan rakastan polttaa kynttilöitä niin kyllähän niille pitää oma tilansa olla :).

Olohuoneen sisustus tekee poikkeuksen tänä syksynä, yleensä syksyksi olen lisäillyt enemmän tummaa väriä mukaan mutta ehkä tämä pimeys on saanut aikaan muutoksen ja haluan että olohuone on vaalea. Talveksi ja jouluksi olisi tarkoitus laittaa kimaltelevat tyynyt pois ja tilalle sitten muhkeita karvatyynyjä ja vielä pitäisi löytää joku kiva "turkis"torkkupeitto. Olen myös ihaillut niitä pitkäkarvaisia kiharaisia lampaantaljoja, saa nähdä raaskinko sellaista meille hankkia vai hoitaako ikean tekotaljat saman homman.

5.png

8.png

Joku karmea flunssakin on meille kerennyt tulla, minä ja poika ollaan molemmat kipeänä. Tänään olisi ollut vähän aurinkoisempi päivä ulkoilla, mutta olotila ei taida vielä olla niin hyvä että ulos pääsisi. Mulla oli tarkoitus kerätä ulkoa risuja ja käpyjä ja tehdä niistä vielä asetelmaa sisälle, taitaa jäädä tämä homma loppuviikolle. :)