Blogeissa kiersi taannoin hauska haaste, jossa bloggaajat kuvasivat kotinsa yhden kohdan kolmella eri sisustustyylillä. Ideana oli stailata se yksi kohta jo olemassa olevilla sisustustavaroilla. Minunkin piti tarttua tähän haasteeseen, tarkoitukseni oli luoda kolme erilaista tyyliä, joista ensimmäinen oli Romanttinen vaalea tyyli.

2.png


3.png

4.png

5.png

Lopulta kävi kuitenkin niin, että poika heräsi päiväunilta ja oli kameran jalustassa koko ajan kiinni, kuvaaminen jää siis seuraavaan kertaan. Sellaista se on, kuvataan milloin keretään. Nyt on harmi, kun pimeä tulee aikaisemmin ja omat kuvaustaidot ei ole niin hyvät että saisin hämärällä kauniita tai edes julkaisukelpoisia kuvia ;). Tämän haasteen kuitenkin aion toteuttaa myöhemmin, on se sen verran hauska ideana kokeilla eri tyylejä.

Sen sijaan, että kuvasin tuota kolmea eri tyyliä, päätinkin vaihtaa järjestystä. Olen kauan jo haaveillut siirtää sohvan ikkunan eteen ja nyt sain virtaa tuohon operaatioon. Järjestyksen vaihtaminen ei ole sieltä mukavimmasta päästä, mutta lopputulos palkitsee. 

12.png

Illalla on ihana sytyttää kynttilät ja tunnelmavalot, tämän kuvan myötä rauhallista viikonloppua <3

IMG_5877.JPG