Olen etsinyt vessaan sopivaa pientä mattoa, meillä on pari mattoa jotka on ihan kivoja mutta vaihtelu virkistää. Löysin tokmannilta tällaisen pienen pyöreän maton kolmen euron hintaan, ja siitäpä sainkin idean. Minulla oli tallessa pussillinen pieniä timantteja, ja niitä liimasin sitten mattoon pikaliimalla kiinni. Napeissa olisi myös kolot että ne saa ommeltua kiinni, mutta en ole yhtään ompeluihmisiä, joten liima saa riittää. Kokeilin nyppiä vielä timantteja irti eivätkä irronneet, joten toivottavasti pysyvät siinä myös paikallaan :)

1.png

2.png

4.png


Mutta eipä ollut kallis matto, ja nyt se sopii huomattavasti paremmin vessaan. :)
Yritän kuvata wc:tä kokonaisuudessaan ensi viikon aikaan. Nyt ei tullut mitään edes jalustan kanssa kuvaamisesta, vaan kuvat oli tosi pimeitä ja sumeita. Toivottavasti saadaan pian lunta niin olisi valoisampaa!

Mukavaa viikonloppua! ♥