Tilasin Gof.fi:stä ihastuttavan ja tuuhean istuintaljan, olihan se otettava heti käyttöön ja kuvattava myös tänne blogiin. Tällä hetkellä talja seikkailee olohuoneen ja eteisen välillä, kunnes osaan päättää mihin sen lopullisesti sijoitan. ;)

Alunperin bongasin tämän taljan Parhaat Kotiblogit -lehdestä. Onneksi bongasin, on se nimittäin todella kaunis!
Näitä olisi myös tummissa ja harmaan sävyissä, mutta päädyin tähän valkoiseen versioon. Voisin kyllä tilata myös harmaana tällaisen taljan, varmasti sille paikka löytyisi ja se on kuitenkin niin monikäyttöinen.

1.png

3.png

55.png

1.png

Ostin näitä vain yhden, mutta jos näitä olisi useampi niin eivät olisi hassummat ruokailutuoleillakaan. Tosin ihan puhtaanapidon kannalta taidan jättää väliin. Mutta sopivat kyllä silti niin kivasti Aurora -tuoleille <3

Iloista loppuviikkoa! <3