Huomenta! 
Aina pimeinä päivinä ei ehdi ja jaksa kuvaamaan, onneksi kuitenkin kesäiset kuvat on tallessa ja voin käyttää näitä postauksissa. Selailin nimittäin kesän aikaisia kuvia ja silmään pisti muutamat ihanat kuvat jotka jäi kaihertamaan. Tai oikeastaan, näiden myötä kukkahimo kasvoi! Olisipa ihana jos olisi lilja- tai ruusukimppu tällä hetkellä maljakossa. Ja minua muuten hieman huvittaa, blogit on tällä hetkellä täynnä joulupostauksia mutta minäpä kirjoittelen viimekesäisistä kukista. ;) Ehkä ennätän niihin joulujuttuihin palata vielä joulukuun aikana.

2.png

3.png

4.png

6.png

7.png

Kaksi suosikkimaljakkoani on kovassa käytössä! AmandaB:n köyhänhopeinen pyöreä maljakko ja Riviera Maisonin timanttinen hurrikaani, joka toimii meillä usein maljakkona. Kaapit pursuilee erilaisia maljakoita, mutta aina vain nuo kaksi tulevat käyttöön, pitäisi ihan tehdä siivous ja karsia turhat maljakot eteenpäin. Löysin esimerkiksi ihan perus valkoisen lasimaljakon, ja sekin näyttää kivalta käytössä! (tosin nyt koekaniinina toimii tekoruusut).

5.png

6.png

Nämäpä taisikin olla tämän vuoden viimeiset kesäisemmät kuvat. ;) Eiköhän ole aika siirtyä talvisiin ja jouluisiin kuviin.

Mukavaa uutta viikkoa!