Näyttää ihan kun nämä kuvat olisi napattu pakkaspäivänä, niin viileitä ja talven valkoisia että eipä uskoisi että ulkonakaan ei ole juuri lunta. On hauskaa että talvella meidän koti on todella vaalea, en tykkää käyttää mitään väriläiskiä sisustuksessa, korkeintaan vaaleanpunainen tai utuinen liila on sellaisia jotka kelpuuttaisin myös talvella. Mutta esimerkiksi joulunpunaista ei täällä tulla näkemään. Silti kuitenkin kodista saa halutessaan tosi tunnelmallisen ja lämpimän oloisen, esimerkiksi iltaisin keinovalossa mikään ei ole näin valkoista, vaan pehmeämmän vaaleaa ja värisävyt ovat lämpimät.

 Lämpöä sisustukseen kuitenkin saa pehmeillä tyynyillä ja torkkupeitolla (joka onkin tällä hetkellä pesussa) ja lampaantaljoilla <3 Tuo tilaamani talja on muuten koiran suursuosikki, aina kun silmä välttää niin koira olisi tuota riepottelemassa.

Mutta nyt niitä talvisia kuvia!

1.png

2.png

3.png

4.png

6.png

8.png

7.png

Rauhallista viikonloppua! <3