Nyt on vuorossa makuuhuoneen oma postaus. Viime viikolla postailin tuosta uudesta kattovalaisimesta, jonka tänne makuuhuoneeseen ostin ja samalla mainitsin että suurempi makkaripostaus on tulossa, tässäpä se sitten. :)

Makuuhuoneen värisävyt on tutut ja turvalliset valko-harmaan sekoitukset, kiiltoa ja kimallusta ei tästäkään huoneesta puutu ;). Nyt kuitenkin enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä...

1.png

2.png


4.png

9.png

Makuuhuoneesta pääsee eteiseen ja toinen ovi on vaatehuoneeseen. Louis Ghost -tuoli seikkailee aina tarpeen mukaan milloin olohuoneessa ja milloin täällä makuuhuoneessa. Tilasin tuohon tuolille Gof.fi:stä aivan ihanan pitkäkarvaisen lampaantalja istuintyynyn. Tulisipa se pian, uskon että sopii aika kivasti tuon tuolin kanssa yhteen. Talvisin tykkään pitää esillä enemmän pörröisiä tekstiilejä; lampaantaljoja ja tyynyjä, ne tuo niin kivaa ilmettä talviseen sisustukseen.

Makuuhuoneen päätyseinä on maalattu tunto hieno struktuurimaalilla ja tämä hopea seinä on tehty maalaamalla seinä ensin harmaalla perusmaalilla ja päälle telattiin ristiin rastiin taika helmiäismaalia. Kaksi erilaista tehosteseinää on siis meidän makkarissa. :)

10.png


13.png

14.png
12.png

15.png

16.png

17.png

Sellainen makkari löytyy meidän kotoa, pahoittelen kuvien laatua. Tämä hämärä ja kuvaaminen ei sovi millään yhteen. Eikä omat taidot ole vielä niin riittävät että se olisi helppoa ja lopputulos katseenkestävää. :)

Mukavaa viikkoa kaikille! ♥