Kurkistusta keittiöön!

Meidän keittiö on aika nuhjuinen (niinkuin vuokra-asunnoissa yleensä). Mahdollisuuksia suurempiin remontteihin ei ole, eikä se kannatakaan. Olen kuitenkin kaivannut keittiöön jotain piristystä, uutta ilmettä ja vaihtelua. Tällainen se on tällä hetkellä, mutta vuoden vaihteen jälkeen voisin miettiä jotain uutta sisustuksellisesti. Muutamia ajatuksia jo on, mutta niistä lisää myöhemmin. :)

1.png

2.png

3.png

4.png

Harmaa on selkeä keittiön väri, kun taas esimerkiksi olohuoneemme on suurimmilta osin valkoinen ripauksella harmaata. Vastottain ostamani H&M:n paljettinen kaitaliina sopii väriltään keittiöön paremmin kuin hyvin, tuo liina on tosi kaunis livenä. Yleensäkin joulun alla H&M Homen valikoimaan on tullut kaikkea ihanaa (kiiltävää) ja kaunista, mutta tämän vuoden valikoima oli aika tyhjä, en löytänyt liinan lisäksi juuri mitään kivaa jouluista ja vähän harmittaa kun valikoima on huonontunut. :(

Innostuin myös tuunaamaan tuon hopean kynttilän niiteillä, sopii tähän astetta tummempaan lookiin hyvin ;).

5.png

6.png

7.png

Mukavaa viikonloppua ja Itsenäisyyspäivää jo ennakkoon, jos en ennätä viikonloppuna blogin pariin! <3