Ostin tuon ihanan lattiakynttelikön meille vuosi sitten, kun olin töissä sisustusliikkeessä. Siellä oli kaikkea ihanaa ja houkutuksia oli paljon tällaiselle sisustushullulle. ;) Tulihan sieltä paljon ostettuakin kaikkea kivaa sisustustavaraa, mutta tämä kynttelikkö on kyllä ollut suosikkini.

Tämä kynttelikkö on kätevä, koska siihen sopii antiikkikynttilät sekä ihan tavalliset pöytäkynttilät. Vaihtelun vuoksi kokeilin pöytäkynttilöitä ja näyttää tosi kivalta. Nämä ovat vähän jykevämmätkin ja uskaltaa paremmin polttaa kun pitkiä kynttilöitä. :)

2.png

1.png

3.png

Harmi kun viimeisetkin lumen rippeet suli pois ja nyt on taas entistä hämärämpää. Viime vuonna näihin aikoihin meillä oli jo joulukuusikin, mutta tänä vuonna en ole edes vielä miettinyt kuusen laittamista, joulufiilis on vähän kadoksissa. Mutta ehkäpä se sieltä tulee... :)

Mukavaa viikkoa!