Styleroomissa on meneillään hauska kattauskisa, ja sen vuoksi olen innostunut kokeilemaan muutamia kattauksia tässä hiljattain. Minulla on vielä pari ideaa, jotka ovat hyvin erilaisia kun nämä kattaukset ja ne aionkin toteuttaa joulun jälkeen. Mutta nyt pari maistiaista kattauksista!

3%2Bblogiin.png

blogiin1.png

blogiin3.png

blogiin4.png

bogiin5.png

1.png

5.png

6.png

7.png

Ei varmaan jäänyt epäselväksi, että tykkään kimaltavista kattauksista? ;) Näin joulun alla ei oikein osaa ajatella mitään raikkaita keväisiä tai kesäisiä kattauksia joten näillä kimmellyksillä mennään. Mutta toivottavasti saan toteutettua joulun jälkeen ne pari kattausideaani jotka eivät sitten ole näin talvisia. :)

Oletteko te osallistuneet Styleroomin kattauskisaan? Jos haluat vilkaista, niin blogini löytyy myös Styleroomista eli klikkaa itsesi tänne.  Ja olisipa kiva jos laitatte linkkiä omaan styleroom -profiiliinne niin pääsen seurailemaan.

Mukavaa sunnuntaita! <3