Ehkäpä tässä pikkuhiljaa alkaa tulla sitä joulun tuntua tännekkin, ajattelin tänään kaivaa kaapista meidän joulukuusen ja koristella sen. Yleensä laitan joulua kotiin jo hyvissä ajoin, koska tapaninpäivänä ainakin kuusi lähtee jo takaisin varastoon. ;) Sitten saa jouluhömpötykset unohtua ja pääsee odottelemaan uutta vuotta.

Joulun aikaan meidän kotona näkyy vähän enemmän kaikkea kimallusta, tilasin ihanat lasiset kynttilänjalat vastottain Hemtexiltä. Myös valkoiset helmiäiskynttilät ovat alennuslöytö.

1.png

2.png

3.png


5.png

Ja H&M:ltä tuli tilattua glitteriset kynttilät kaksin kappalein, nämä on kyllä aika näyttävät, jolloin muuta kimallusta ei paljoa tarvitse. :)

7.png

8.png

9.png

Niinkuin kuvista voi päätellä, olen aika hulluna kynttilöihin ja kynttilänjalkoihin...Niitä löytyy meiltä kyllä vaikka minkälaista sorttia. Vuodenaikojen mukaan niitä on kiva vaihdella, mutta pääasiassa kynttilöitä poltetaan meillä ympäri vuoden. :)

Aika maltillisesti olen tänä vuonna joulua laitellut, ehkäpä se tästä lähtee. 
Joko siellä ollaan jouluisissa tunnelmissa?