*Blogiyhteistyö*

Nyt olisi vuorossa mahtava arvonta teille lukijoilleni!

LAHJAT.png


Elämyslahjat haluaa antaa arvottavaksi teille lukijoilleni 50€ lahjakortin heidän valikoimaansa. Voit käyttää kortin itse tai antaa lahjaksi (lahjakortti tulee sähköpostitse). 

Elämyslahjojen valikoima on huikea! ja etenkin näin joulun alla on joskus hankalaa miettiä lahjoja niille joilla on jo kaikkea. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin mielenkiintoista ja unohtumatonta. Sen lisäksi että lahja on varmasti saajalle mieleinen niin se on varmasti myös unohtumaton ja jää lämmittämään mieltä pitkäksi aikaa. 

Elämyslahjojen valikoimasta löytyy mm. Salsatunteja, suolahoitoja, hotjoogaa, kauneushoitoja, karting-ajelua, viinikursseja, rallikyytejä, illallinen pimeässä, valokuvausta, tatuointeja... siis aivan kaikkea!

Lahjan etsiminen on helppoa ja hauskaa, voit etsiä lahjaa poikaystävälle, tyttöystävälle, isälle, äidille tai koko perheelle.  Valikoima on laaja ja vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiselle.


VOITA.png


Nyt on teidän vuoro osallistua tähän arvontaan, säännöt ovat tässä:

1 arpa = Kerro minkä joululahjatoiveen sinä haluaisit toteuttaa joko itsellesi tai ystävällesi ElämysLahjojen valikoimasta. Anonyymit, muistakaa jättää nimimerkki/s-posti.

2 arpaa saat, kun olet blogini kirjautunut lukija bloggerin kautta + kerrot minkä joululahjatoiveen sinä haluaisit toteuttaa joko itsellesi tai ystävällesi ElämysLahjojen valikoimasta.

3 arpaa saat kun edellä mainittujen lisäksi jaat arvonnan blogissasi tai facebookissa! Voit käyttää ylläolevaa kuvaa jakamiseen.

Muista kertoa kuinka monella arvalla olet mukana! 


Arvonta-aika on 17.12.2014-23.12.2014 klo 22.00.

Kiitos mahtavasta yhteistyöstä ElämysLahjoille ja onnea rutkasti teille lukijoille arvontaan! <3