Ostettiin "heräteostoksena" tällainen seinäkello olohuoneeseen. Kello oli alennuksessa ja siitäpä se ostopäätös sitten syntyi. ;)

Olen joskus haikaillut sellaista 100cm halkaisijalla olevaa kelloa, mutta olen lykännyt haavettani kun en ole löytänyt sopivaa mallia. Tämä löytö olikin siitä kiva, kun se on peilipintainen ja halkaisija on sen 100cm. Nyt ainakin saa numeroista selkoa? :)

1blogiin.png

2blogiin.png

3blogiin.png

4blogiin.png

5blogiin.png

Nyt on joulu siivottu lopullisesti pois, ja kaikki muukin liian talvinen sisustushömpötys on laitettu kaappeihin. Eilen illalla menikin aika nopeasti, kun yritin etsiä verkkokaupoista haalean liiloja tyynynpäällisiä. En vaan löytänyt mistään sopivia. :( Jos sulla on tiedossa jotkut kivat, niin vinkkaappas siitä minulle. Ajattelin taas kokeilla jotain värien "sekamelskaa" tänne, katotaan kuinka käy taas näiden kanssa.