Jokainen blogi on nyt täynnä näitä tulppaanikuvia joten jatketaas itsekin samalla linjalla. Luulen kyllä, että siellä lukijoiden joukossa on myös sellaisia jotka ostavat tulppaaneita heti kun niitä kauppoihin alkaa ilmestymään? On ne vaan edullisia piristyksiä kuitenkin.

No mutta, nyt pääosassa on kuitenkin tämä lasinen pyöreä maljakko, ei suinkaan pelkät tulppaanit. Tämä maljakko on pyörinyt matkassa vuosia, ja nyt piristin sen ilmettä tuollaisella tarralla jonka sain joskus eräältä blogin lukijalta lahjaksi. Kiitos vielä <3. 

6.png

1.png

2.png

3.png

5.png

7.png

Miljoona kuvaa taas, mutta mulla on sellainen paha tapa etten osaa valita parhaita kuvia ja tykkään toisaalta katsella muissa blogeissa postauksissa joissa on enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. :D Joten, enemmän on nyt enemmän tällä kertaa. :)

Mukavaa viikonloppua! <3