Alunperin minun piti postailla tänään ihan muusta aiheesta, mutta en voinut olla nappaamatta näitä kuvia tästä "uudistuneesta" olohuoneesta. Jotenkin tuo valoisa päivä nyt houkutteli kuvaamaan, joten vielä siis näitä luvassa. ;) Koittakaa kestää!

Ostin tuon vaaleanpunaisen kimpun tulppaaneita Lidlistä, ja huh, kuinka nopeasti ne kasvaa. Yhdessä yössä nämä hujahtaa pituutta varmaan lähemmäs kymmenen senttiä. Olen kokeillut kyllä laittaa vaan tilkan vettä, mutta en tiedä onko sillä vaikutusta. Alin kuva kertoo, millaiset ne tulppaanit oli eilen! Ja tässä ylimmässä kuvassa ne on tänään. 

1.png

3.png

6.png

Ylimmässä kuvassa onkin kaksi lemppari maljakkoani. Riviera Maisonin timantti hurrikaani ja AmandaB:n köyhänhopeinen maljakko. Tuota AmandaB:n maljakkoa tulee usein "tuunattua" sopivaksi, tällä kertaa kiepautin siihen hopeisen helminauhan koristeeksi. Aikaisemmin olen käyttänyt timanttinauhaa, rusetteja ja nyt siis tällainen kokeilu. :) Pienellä muutoksella saa uudistuneen ilmeen nopeasti.

Ens kerralla sitten kirjoittelen jotain ihan muuta! ;)

Mukavaa uutta viikkoa <3