Kuvailin taas pitkästä aikaa meidän makuuhuonetta tänne blogiin. Eipä se juuri ole muutoksia kokenut sitten viime kerran. Täältä voit kurkata aikaisemman postauksen makkarista. Tyynyt on oikeastaan ainoat jotka aina vaihtuu mielen mukaan. "Uutena" ostoksena on yöpöydän valaisin, jonka löysin facebookin kirpparilta tosi edulliseen hintaan. Askossahan näitä hopeita valaisimia myydään, ja mietinkin ostaisinko toisen sitten uutena toiselle puolelle sänkyä, mutta saa nähdä. Hyvin ollaan pärjätty tällä yhdelläkin valolla. Tykkään yleensä että makkarin yöpöydillä on samanlaiset valaisimet molemmin puolin, mutta toisaalta tällainen eriparisuus sopii myös kivasti, ettei kaikki ole niin viimeisen päälle.

Myös ihana balleriina taulu siirtyi olohuoneesta makkariin, tämä sopiikin ihan kivasti myös tänne. 

Makuuhuoneessahan meillä oli valkoiset pörrömatot, mutta vaihtelu virkistää ja etenkin kesää kohden ajatellen tuollainen kevyt matto tuo kivaa keveyttä tilaan. Löysin tuon siksaks kuvioisen maton k-raudasta alennuksesta. :)

3.png

2.png

7.png

13.png

6.png

8.png

9.png

Sellaisia pieniä muutoksia on ilmestynyt meidän makkariin. :) Nyt väritys on aika harmaapainotteista, mutta kevättä kohden varmaan vaalenee sitten hiukan. Joko siellä ollaan sisusteltu kevättä kotiin? :)