Kirppislöydöt on parhaita! Tämä ihana cooleri löytyi aika kivaan hintaan ja kylläpä sille on meillä käyttöä, nimittäin maljakkona. :)

Oikeat kukat on varmaan kauniita tuossa, mutta nyt siihen saakka kun niitä oikeita kukkia saan niin tekorehu saa majailla tässä sen aikaa. 

5.png

8.png

9.png

10.png

12.png

Ja maljakoista vielä..Löysin cittarin alesta AmandaB:n keksipurkin ja se toimii kyllä kivasti myös maljakkona. Ihan kun meillä ei näitä maljakoita jo olisi riittämiin. Mutta niitä on mukava vaihdella, ja edulliset löydöt on parhaita!

13.png

7.png

AmandaB:llä olisi pari maljakkoa, mitkä haluaisin tilata. Olen varmaan puoli vuotta miettinyt niiden hankkimista ja aina tullut siihen päätökseen etten vielä tilaa. Ehkäpä pitäisi käydä liikkeessä niitä katselemassa vielä. Maljakot, tyynyt, kynttilänjalat.. siinä on sellaisia juttuja joita tulee hamstrattua joskus vähän liikaakin. Taidankin ensi viikon aikaan siivoilla kaappeja ja laittaa turhat ja käyttämättömät tavarat kiertoon. :)

kivaa viikonloppua!