Sisustuksen saralla olen hullaantunut myös lasten vaatteisiin. Tai ennemminkin pipoihin. Löysin (en edes muista koska) facebookista ihanan ryhmän, Pipot päähän (klik!). Sieltä aikoinaan tilasin pojalle suloisia pipoja ja enpä ole vielä tästä hulluudesta eroon päässyt. Etenkin nyt kun meille on tulossa vauva, niin enhän voinut taas olla tekemättä pientä tilausta ; Kevätpipoa vauvalle ja pojalle. Postauksen lopussa on kuvat vauvan ylisöpöstä piposta, sitä ennen muutamat suosikkini mitä olen ajan mittaan pojalle ostanut. Uusin hankinta on raitapipo keltaisella tähdellä.


t%C3%A4m%C3%A41.png

t%C3%A4m%C3%A42.png

t%C3%A4m%C3%A43.png

Tilasin vastottain tämän raitapipon tähdellä, ja ajattelinkin sitä pojalle kevääksi tuon ihanan raitahaalarin pariksi. Vaikka sisustuksessa taas suosin sitä vaaleaa linjaa niin lasten vaatteissa saa kyllä olla väriä, ja siksi aikoinaan näihin pipoihin hullaannuin. Valikoimaa on mielettömästi ja värejä laidasta laitaan, materiaaleja löytyy jokaiselle päälle ;). Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan valikoimaa. 

Kannattaa kurkkia facebook -sivujen lisäksi myös Little Mayan verkkokauppaa, joista pipoja saa tilattua. 

t%C3%A4m%C3%A44.png

t%C3%A4m%C3%A45.png

33.png


Ja entäs se vauvan ylisöpö pipo! <3 
Nyt en todellakaan malttaisi odottaa kevättä ja huhtikuuta. Sydän pakahtuu ajatellessa miltä tuollainen söpö pipo näyttää vastasyntyneen päässä. 

t%C3%A4m%C3%A46.png

t%C3%A4m%C3%A47.png