Mikäs sen ihanempaa kun haaveilla ihanista sisustusjutuista...
Tein pitkästä aikaa sisustuksellisen haavelistan, lähdin toteuttamaan listaa siltä pohjalta, jos asuisimme jossain muualla kun tässä nykyisessä kodissa. Ehkä vielä jonain päivänä meillä on ihan uusi oma koti, jonka saisi sisustaa alusta loppuun mieleisekseen. Kuvista nyt puuttuu isommat kalusteet, mutta keskityin vaan tähän pintapuoliseen sisustukseen. :)


haaveita.pngOlohuoneen sisustus, niinkuin muutkin huoneet ovat perusilmeeltään vaaleita. Haluan joskus valkoisen lattian, ja mielestäni valkoisen lattian kanssa sisustaminen on paljon helpompaa! Tällä hetkellä vuokralla asuessa ei lattioihin voi vaikuttaa, ja voi että kuinka vihaankaan näitä vaalean beigejä muovimattoja. :( Niiden kanssa pitää olla tarkka, mitä värejä käyttää ja äkkiä useamman värin yhdistelmät näyttää kamalalta sekamelskalta.
No, kuitenkin... jos minulla olisi valkoinen lattia, niin haluaisin ehdottomasti kokeilla vaalean lilaa nukkamattoa muutoin vaalean sisustuksen joukkoon. Jossain olen nähnyt myös aivan ihania viininpunaisen/violetin ja valkoisen sisustuksen yhdistelmiä. Harmittaa, kun tähän asuntoon ei niin paljon voi väreillä kokeilla kun lopputulos on liian sekava.

Olen ihaillut Kartellin kromisia sisustusuutuuksia, ja stone jakkaran voisin ottaa heti kromisena. Tällä hetkellä meillä on tuo ihana timanttijakkara kirkkaana. Tänne kotiin ei kromiselle nyt olisi tilaa, mutta ehkäpä sinne uuteen sitten joskus? Meinasin pyörtyä kun näin kartellin ihania uutuuksia netissä näitä selatessani.


Makuuhuoneen sisustus jatkuisi myös tutulla vaalealla pohjalla. Valkoinen sängynpääty timanttinapeilla ja kromiset bourgiet valaisimena, olis niin minun makkari <3.
Kirkkaat stone jakkarat voisin sijoittaa yöpöydiksi ja verhoiksi muhkeat silkkiverhot. 
haaveita%2Bmakkari.png
Tuollainen ikuisuushaave on tuo hopea MissLacy -tuoli. Hintaa tuolla tuolilla on vaan aivan hirveästi, etten sitä koskaan tule omistamaan. :D 


Ruokailutilan sisustukseen haluaisin ehdottomasti korkeakiiltovalkoisen pöydän! tällä hetkellä meillä on ikean lasinen ruokapöytä, ja se on todella nappivalinta, mutta harmittavan pieni. Seuraava ostos onkin tuo korkeakiiltopöytä, ja kuudelle hengelle. Mahtuisi sitten vieraatkin istumaan paremmin. :)
Tuoleiksi valitsisin samat tuolit, mitkä meillä on nytkin, KARE Designin Aurorat. Olen ollut tuoleihin supertyytyväinen, enkä näe tarvetta vaihtaa niitä ainakaan ihan heti.

Myös tuonne ruokailutilaan haluaisin yhdistää valkoisen ja hopean pariksi tuota utuista lilaa sävyä, esimerkiksi maton avulla. :)

keitti%C3%B6haaveet.png
lilaa.png


Ja näiden lisäksi olisi tietysti miljoona pienempää sisustushankinta haavetta ;) Niistä en nyt kuitenkaan postannut kun tämä olisi venynyt niin pitkäksi.

Mistäs te haaveilette tänä vuonna? 


Tuotteet: Grönlund, Riviera Maison, Kylie Minoque at home, Kartell, Isku Chic -matto, Asko ornament peili, Lennol, Pentik, Lene Bjerre, Papyrus, KARE Design,chilewich.