Noniin, ajattelinkin poiketa vähän sisustuspostauksista tähän vauva- ja raskausaiheeseen. Ihan silloin tällöin tulee postailtua sisustusjuttujen lomassa tästä raskaudesta, vauvasta, lapsista jne. Tuntuu luontevalta kirjoittaa joskus näistäkin kun ne kulkee arjessa kuitenkin vahvasti mukana. :) 
Jos taas nämä jutut ei niin kiinnosta, niin ne voi helposti skipata. Aika vähän tulee nyt kuitenkin kirjoiteltua näistä, se sisustus tuntuu niin omimmalta tälle blogille enkä ole tottunut muista asioista kirjoittelemaan. 
Noh, saapa nähdä miten tämä vauva vie arjessa mukanaan sitten huhtikuussa. Tuleeko postauksiin taukoa vai laajeneeko aihepiiri sitten muuten, se jää nähtäväksi. Ainut, mikä on varmaa on se että blogi tulee pysymään. Äitiyslomalla joskus aloitin ensimmäisen blogin pitämisen, tarvitsin jotain omaa harrastusta ja juttua siihen arkeen. Joten uskon että tässäkin jatkossa se oma aika on tarpeen, ja mikäs sen parempi "harrastus" kun blogi johon on jo niin juurtunut. ;)

No mutta asiaan!

keep-calm-its-a-baby-girl-10.png
Niinpä niin, miten ihanaa! Meille tulee huhtikuussa sitten pikkuinen tyttö <3. On aika ihana ajatus, että pojan jälkeen saa tytön. Vaikka ei sillä sukupuolella ole oikeasti mitään merkitystä. Ensimmäinen lapsemme ei ollut täysin terve syntyessään, ja vauva-arki oli oli tosi erilaista kun normaalisti olisi. Vietimme sairaalassa enemmän aikaa kun kotona, ja piti käydä läpi aika rankkojakin asioita. No mutta, onneksi ne ajat on takanapäin ja nyt meillä touhuilee reilu 3-vuotias reipas ja terve poika. 
Se ajatus kuitenkin pikkuisesta tytöstä on aika suloinen, on ihana saada olla sekä pojalle että tytölle äiti. Ja sitten ne pinnallisemmat jutut, kaikki hempeä vaaleanpunainen, röyhelöt, pitsit... ihanat mekot. Ja tietysti tytön huoneen sisustus. Saattaa olla melko haasteellistakin sisustaa tähän nykyiseen asuntoomme pojalle ja tytölle yhteinen huone. Tietysti vauva ei omaa huonetta vielä tarvitse, joten sen kanssa nyt ei ole murhetta mutta onhan se kiva päästä näitäkin sisustusjuttuja haaveilemaan kaiken muun ohella.

1.png

2.png

Mutta silti! en malttaisi odottaa tätä paria-kolmea kuukautta mitä vielä on odotusaikaa jäljellä <3 

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä, ihanaa viikonloppua!