Olen kuumeisesti etsinyt meille sopivaa mattoa olohuoneeseen, toinen matto on haussa myös keittiöön. Syksystä asti olen katsellut sopivia vaihtoehtoja mutta niitä tuntuu olevan tosi vähän. En ole löytänyt yhtään niin mieluista mattoa, tai jos olen niin hinta on ollut hirvittävä. 

Hobbyhalliin on tullut joitain kivoja mattoja, ei kuitenkaan sellaista supersuosikkia jonka voisin heti meille ottaa. Nyt tätä kirjottaessani kuitenkin tuo yksi matto näyttäisi olevan ylitse muiden, nimittäin kollaasin ensimmäinen; Vallilan Jolie -matto. Sen väritys on vaalea, siinä on jotain kuviota eikä matto ole tylsä. Ainoana mietityttää materiaali, imeeköhän se kaiken lian ja koirankarvat itseensä. Mitäs mieltä sinä olet?

matot.png

Myös tuo Koodin Messina -matto näyttää todella kivalta. Jomman kumman varmaan laitan tilaukseen, kevääksi ja kesäksi on pakko saada kevyt matto nukkamaton tilalle. Vaikka pitkänukkaiset matot on kyllä suosikkeja niin eivät kovin käytännöllisiä kesäkuumilla. Postailin aikaisemmin sisustushaaveitani ja mainitsinkin että jos meillä olisi vaalea lattia, niin ostaisin ehdottomasti sellaisen hennon vaalean violetin maton, se olisi kiva väripiristys kaiken keskellä. Mutta näihin lattioihin sellainen matto on pelkkä haave vain. 

Kuvat: Hobbyhall