Vuoden ensimmäinen kirjoitus blogiin, ja vuoden ensimmäiset tulppaanit ostettu. <3 
Näin se aika taas menee, ideoita ja postausjuttuja on ollut paljon mielessä mitä teille kirjottaisin, mutta jostain pitäisi repiä lisätunteja vuorokauteen. No, päätinkin kun tämän uuden blogin aloitin etten ota paineita kirjoitustahdista, kirjoitan sillon kun kerkeän, toivottavasti jaksatte pysyä mukana vaikka tahti välillä hiipuu. :)
Tämä raskausaika ja 3-vuotiaan kanssa elo on aika hulabaloota välillä, ja silloin blogi tuntuu erittäin tärkeältä. Harmittaa ihan kun kaikkea ei kerkeä tekemään mitä pitäisi. Täällä kuitenkin ollaan, vaikka vähän harvemmin kirjoittelisin. 

Eilen oli niin keväinen fiilis, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja vuoden ensimmäiset tulppaanit on bongattu kaupoista. Tänään kävin ensimmäisen kimpun (ja viimeisen joka kaupassa oli) meille hakemassa. Ne on niin kauniita, ja ihanaa että joulu ja pimeys on takanapäin, koko ajan päivät pitenee ja valon määrä kasvaa. Ihanaa, kevään odotus on ihanaa aikaa. Ja nyt etenkin odotan kevättä innolla kun vauvan laskettu aika lähenee!

Onnekseni muuten tuo viimeinen kimppu minkä kaupasta ostin, oli kauniin värinen! tuollaista hentoista violettia voisin huolia sisustuksen sekaan tekstiileissä ja somisteissa melkeinpä koska vain.

Tulppaanien lisäksi piti tietysti napata mukaansa uusin Kauniit Kodit -lehti. Aika hyvin muuten mätsää kukkien kanssa yhteen ;) Ehkäpä tuollainen hentoinen liila on kevään trendiväri tänä vuonna sisustuksessa?

1.png

3.png

4.png

5.png

7.png

Joko olet ostanut ensimmäiset tulppaanit kotiin?