Tuo ihana auringonpaiste houkutteli tarttumaan kameraan ja kuvaamaan. Meidän olohuone on aurinkoisella säällä ja etenkin kesällä todella valoisa kun aurinko porottaa tähän koko päivän. Onneksi on sälekaihtimet joilla tuota kuumuutta voi vähän hillitä. Nytkin olkkari on aika lämmin vaikka ulkona on miinusasteita. :)

Peilit vielä maksimoi tuo valoisuuden tässä huoneessa, mikä on ihanaa. Harmi vaan että jokainen pölypallero näkyy taas niin selvästi ;).

1.png

2.png

4.png

8.png

9.png

Nyt ollaan menty ilman sohvapöytää vielä. Lasisen pöydän jouduin kiikuttamaan takaisin makuuhuoneeseen jemmaan, ehkä saan sen joskus käyttöön kun pojan leikit rauhottuu tai sitten siihen pitäisi keksiä joku turvallisempi systeemi; esimerkiksi pleksiä lasin tilalle. Olen myös miettinyt että valkoinen iso nahkarahi toimittaisi myös olkkarin pöydän virkaa tarvittaessa mutta toisaalta taas en kaipaa tilalle mitään, menee näinkin. 
No saas nähdä kuinka käy, tällä mennään nyt kuitenkin jonkin aikaa. 
'
Iloista perjantaita!