Vihdoin pääsen esittelemään tämän iki-ihanan Vallilan Syvämeri maton myös tänne blogiin. Katselin tätä mattoa meille joskus vuosi sitten, mutta kun tätä mietiskelin, niin jännitti ajatus beigestä matosta. Tiedoissa nimittäin sanotaan että maton väri on beige, vaikka omaan silmään se näyttää kyllä harmaalta. Keinovalossa se ehkä hieman taittaa beigeen tai ei ole ns. puhtaan harmaa. Harmaan sävyt on kyllä tosi vaikeita muutenkin ja sellaista täysin puhdasta harmaata on varmasti hankala löytää. Jokaisen kotona värit näyttää vähän erilaisilta. Meille tämä nyt kuitenkin sopii, ja eikä näytä yhtään häiritsevän beigeltä. 

2.png

6.png

8.png

7.png

Matto on ihanan kevyt ja pinta on hyvän tuntuinen. Oli kyllä loisto ostos! Nukkamatot on ihania mutta kesäksi kaipaan jotain kepeämpää. Tämä maton kuviointi on niin kaunis, eikä se pomppaa liikaa silmille hillityistä väreistään johtuen. :)

Ainoana miinuksena nyt sanoisin, että "marokkopöytä" ei näytä yhtään mukavalta tämän maton kanssa. Siksipä otin kuvaustestiin tuon meidän tekemän lasisen pöydän ja se sopisi taas kun nenä päähän tähän olkkariin. Harmi vaan etten tätä pöytää varmasti voi pitää kun pojan leikit on sen verran rajuja etten uskalla ottaa riskiä jos pöytä hajoaa ja jotain sattuu. Siihen saakka mennään joko ilman pöytää tai katsotaan mitä keksitään. Ei se onneksi ole niin tarkkaa. 

10.png

9.png

12.png

13.png

14.png

15.png

Tässäpä olikin miljoona kuvaa matosta pöydän kanssa ja ilman. :) 
Mitäs tykkäsit?