Olenkin jo joskus maininnut kuinka hulluna olen kaikenlaisiin kynttilänjalkoihin.. Niitä tulee ostettua aina jos eteen sattuu hyvä tarjous. Tälläkään kertaa en voinut malttaa mieltäni kun näin AmandaB:n liikkeessä tämän ihanan hopeisen kynttilänjalan. Ihastelin tätä jo aikasemmin nettikaupassa mutta pitää kyllä sanoa että livenä se on vielä upeampi ja todella iso. Tavallinen kynttilä näyttää tässä pieneltä, ja pitäisikin ostaa vähän suurempi kynttilä tilalle. :) 

5.png
2.png

3.png

4.png

Harmitti kun visiitti AmandaB:ssä kävi lyhyeksi. Oli kamala kiire ja en ehtinyt katselemaan kunnolla valikoimaa niin piti tehdä sitten nettitilausta vielä perään ;) Mutta näistä ostoksista myöhemmin lisää!

Ja asiasta vielä toiseen, muistatteko taannoisen mattopostauksen?  Päädyin lopulta tilaamaan meille aivan erilaisen maton mitä tuohon postaukseen kirjoittelin. Olen jahkaillut jo aikani näiden mattojen kanssa ja melkein kallistuin Vallilan Jolie -mattoon kunnes muistin vuoden takaisin ihastukseni, Vallilan Syvämeri maton. Silloin tuota mattoa meille haaveilin mutta sen värisävy vähän mietitytti. Matto taittoi keinovalossa beigeen, vaikka luonnonvalossa se oli täydellisen harmaa. Nyt kuitenkin päädyin taas tähän mattoon koska sen kuvio on upea ja löysin sen isommassa koossa hyvään hintaan. Ensi viikolla pääsen tästä postailemaan lisää tästä kuvien kera. :)
vallila-matto_syvameri-6932826_malli.jpg

Mukavaa viikonloppua!

(Matto: Netanttila).