Nämä kuvat on napattu päiviä takaperin mutta pakkohan ne on täällä blogissakin jakaa. On muuten aikaa kun ostin tuon ruusukimpun, mutta vieläkin se jaksaa porskuttaa maljakossa. Hämmästyttävää miten oon onnistunu säilyttämään ruusukimpun elossa näin pitkään. ;)

Mutta sitten itse postauksen otsikkoon, 

Törmäsin yksi päivä keskusteluun, jossa puhuttiin blogien kuvamääristä. Siitä miten yksi postaus voi sisältää sata kuvaa yhdestä kohtaa, yhdestä tulppaanikimpusta. ;) Täytyy myöntää että tähän syyllistyn kyllä helposti. Kuvaaminen on kivaa ja helppoa ja niitä muokatessa sitten innostuu lisäämään kuvia tänne blogiin. Valinnanvaikeus iskee, millaset kuvat postauksessa voisi olla... Toisaalta taas pienestä kodista ei saa joka päivälle erilaisia kuvia. Ja ehkä se on makukysymys, minä tykkään katsoa useita kuvia vaikka ne olisikin samasta kohtaa, jos niissä on jotain jujua. Enemmän on enemmän tässä kohtaa.
Keskustelussa oli paljon muutakin juttua blogeista; siitä kuulusta siisteydestä, kuvien muokkaamisesta, sisustuslehtikodeista, persoonattomista sisustuksista, kopioinnista, tavaroiden esittelyistä ja yhteistöistä... Aikamoinen vaatimuslista bloggaajalle.


1.png

3.png

4.png

5.png

11.png

8.png


Mutta olisi kiva kuulla, millaisia blogeja te tykkäätte lukea? mitä asioita et halua blogissa nähdä?
Mitä mieltä olet blogeissa olevista kuvien määrästä?