Lupasin vähän esitellä niitä Halpa-Hallin ostoksiani. Ei sieltä hirveästi mitään sen suurempaa mukaan lähtenyt, mutta kaikkea kivaa pientä piristystä. Nämä pöytätabletit iski heti silmään, olisin halunnut nämä harmaana mutta harmi kun niitä ei ollut kun kaksi jäljellä joten piti "tyytyä" valkoisiin. :) Kauniit kuitenkin! Myös valkoiset "kukat" lähtivät tuolta mukaani, testailinkin niitä jo lattiamaljakkoon mutta näyttävät myös kivalta tässä Riviera Maisonin maljakossa. 

6.png

15.png

Myös eteisen peili sai koristusta kauniilla tarralla ja "timantti"ketjulla. Näitä tarroja on arkillinen erilaisia malleja ja joskus olen samanlaisia tarroja liimannut mm. koristekynttilöihin. :) Timanttiketju löysi myös paikkansa peilin nurkasta.

4.png

5.png

Ja sitten ostoksia jotka ei löytynyt halpiksesta vaan AmandaB:stä. Tuo kaunis lasinen maljakko viehätti silmää kun piipahdin myymälässä viime viikolla. Mulla oli niin paljon kantamuksia mukana etten tuota mukaani enään saanut tai se ei olisi kulkeutunut ehjänä perille joten tilasin sen jälkeen päin AmandaB:n nettikaupasta. :) 

1.png

2.png

9.png

Testailin jo vähän ystävänpäivä asetelmia ja tuli sitten herkuteltuakin ;) Mutta näistä on tulossa lisää kuvia lauantaina! <3