Kylläpä viime päivät on menny ihan laiskotellessa. Joskus kyllä onkin mukava vaan olla, ilman mitään suurempia suunnitelmia. Perjantain jälkeen en ole blogiinkaan ennättänyt kuvata, harmittaa ihan koska mielessä olisi monen monta postausta. Onneksi nämä voin toteuttaa myöhemminkin.

Ajattelin tällä kertaa tehdä vähän erilaisen postauksen. Inspiraatio tähän postaukseen tuli, kun luin muutamia keskusteluja joissa keskusteltiin blogeista yleisesti. Siellä nousi esiin aiheita blogikotien siisteydestä, sliipatuista kuvista, pumpulielämästä... Tämä on varmaan ikuisuusaihe, siksi en siihen tarkemmin takerrukkaan.

Ollaan möhötetty tämä sateinen päivä vaan sisällä, villasukat jalassa. Tein myös ensimmäistä kertaa elämässä rahkapiirakkaa, ja ihanhan siitä hyvää tuli, koko piirakka on jo kumottu. Onnistunut laiskottelupäivä siis. :)

1.png

2.png

Yritän virkistyä ja tsempata tässä viikonlopun aikaan, jos saisin niitä suunnittelemiani postauksia tehtyä. :)

Rauhallista viikonloppua!