Niin sitä vaan viikko vierähti edellisestä postauksesta. Ajattelin kuvata eteistä ja sen suunnitelmista, mutta päivät on ollu aika pimeitä ja sateisia. Voi kuinka odotankaan että nuo lumet sulaa ja pian! Olenkin joskus aikasemmin maininnut, miten onneton olen kasvattamaan mitään kukkia tai rehuja ylipäätään, mutta silti haaveilen että takapihalle saisi ihanat kukka-asetelmat. Pionit ja liljat on suosikki kukkiani ja olisi ihanaa jos niitä löytyisi omalta pihalta. Eli hyviä vinkkejä otetaan nyt vastaan, jos teillä olisi niitä antaa. :) 

Kun nuo lumet sulaisi niin pääsisin tuon pihan kimppuun ihan kunnolla, mikäli vauva-arjen keskeltä sinne ennättää. Vähän reilu kuukausi olisi laskettuun aikaan, tosi nopeasti on kyllä aika mennyt mutta silti tuntuu että nämä viimeiset viikot matelee. 

Ennen kun pääsen pihamaan kimppuun, niin yritän pitää elossa näitä sisäkukkia. Tulppaanit näyttää tosi kauniilta myös coolerissa. Coolerin sisällä on pikkumaljakko, niin kimppu pysyy vähän ryhdikkäämpänä. Tuohon uppoaisi varmasti kolme samanlaista nippua ilman sisämaljakkoa. 

1.png

2.png

4.png

Alimmassa kuvassa viime kesän ihanat pionit! <3 Näitä jos vain saisin omalle pihalle kasvamaan menestyksekkäästi niin olisin onnellinen. ;)