Se on kumma juttu, miten joka kevät alkaa kauhea sisustusvimma. Sellainen että voisi uusia kaikki. Sormet syyhyää jo päästä laittelemaan takapihaa kuntoon, kun samaan aikaan kaipailee sisälle jotain keväistä uutta sisustusjuttua. Kevätkuvastoja tupsahtelee postista ja siellähän on toinen toistaan kauniimpia sisustusuutuuksia. 

1.png

Monessa blogissa näkyy tämä keväinen sisustusvimma, ja yhä useammassa blogissa joita luen, testaillaan kevään tehostevärejä. Varmaan suuren suosion saa tämän kevään hittiväri liila.
Kokeilisin tuota liilaa tehosteväriä ilomielin meillekin, mutta olen päättänyt pysyä tällä tutulla mustavalkealla linjalla. Jotenkin meidän kammottavat lattiat korostuu liikaa jos kokeilen sekoitella värejä mukaan sisustukseen. Tai sitten se on vaan omassa päässä peikkona. No mutta, tämä mustavalkea yhdistelmä tuntuu kuitenkin kodikkaalta ja hyvältä, eikä se kyllästytä vielä vuosien jälkeenkään.

2.png

Itseasiassa tuota rehellistä mustaa ei meidän sisustuksessa ole paljon näkynyt. Valkoista ja harmaata senkin edestä. Nyt ajattelin kuitenkin ihan pikkiriikkisen lisätä tuota mustaa väriä joukkoon. Olen tässä miettinyt, olisko mulla sen verran ompelutaitoa että osaisin ommella valkoisiin tyynyihin mustaa pitsiä. Musta on aika kova väri sellaisenaan, mutta tuollaisessa pitsisessä muodossa se saattas sopia meillekin? :)

3.png

4.png

Kuvan kauniit servetit tilasin Decora Housesta. Sopivat tosi kivasti vastikään ostamiini "pitsisiin" tabletteihin. Pinterest on muuten ollut kiva kamu viimepäivinä, sinne tulee talleteltua vaikka minkälaista sisustusideaa!

Mukavaa viikkoa!