On taas hetki vierähtäny edellisestä postauksesta. Kiirettä piisaa, ja eipä täällä sisustuksellisia muutoksia ole tapahtunut niin hirveästi että niistä olisi postattavaa.

Innostuin kuitenkin koristelemaan pitkästä aikaa pääsiäismunia. Näitä koristemunia meillä ei ole nähtykkään aikoihin, en edes muista milloin olisin koristellut pääsiäistä kotiin ylipäätään tai kasvattanut rairuohoa. :D

Pääsiäisen perusväri keltainen ei oikein nappaa vaikka se onkin ihana ja pirtsakka väri ja ihailenkin sitä aina muiden kotona, joten nyt munatkin koristeltiin sitten tuttuun "timanttiseen" tyyliin ;).

Näin upeita kuvia marmoroiduista munista, joissa siis kynsilakka-vesitekniikalla tehdään marmorimaista kuvioita munien pinnalle. Kokeilin tätä tekniikkaa tuohon yhteen munaan mutta lopputulos oli aika pliisu, mustalla kynsilakalla saisi varmasti näyttävämmän version mutta tähän hätään minulla ei sitä ollut joten piti tyytyä hopeaan lakkaan.

2.png

3.png

4.png

5.png


8.png

9.png

1.png

2.png

3.png

4.png


Laitatteko te pääsiäistä kotiin? :)