Ostin joskus kauan sitten ikeasta tämän Ung Drill -peilin. Mustana väri ei miellyttänyt joten spreijasin sen valkoiseksi. Mietin tuolloin pitkään hopean ja valkoisen maalin välillä, mutta päädyin tuttuun ja turvalliseen valkoiseen. Nyt kuitenkin peilin ilme alkoi kyllästyttämään ja näin pari ihanaa sisustuskuvaa jossa tämä peili oli hopeisena. Eikun tuumasta toimeen siis. :)

Peilin kehykset spreijattiin Mastonin Chrome spraylla, lopputulos ei ole joka kohdasta niin "krominen", mutta ei ihan hopeakaan. Tosi kivannäköinen tästä nyt tuli, pitää etsiä peilille vielä sopiva paikka jossa se pääsee oikeuksiinsa. 

5.png

7.png

Kun peili on niin koristeellinen muuten, niin mielestäni tuo hopea maali on piste iin päälle ja korostaa tuota kaunista kehystä :). Peilistä vilahtaa myös eilinen ruukkukukka -ostokseni; hortensia. Katsotaan kuinka kauan se jaksaa minun hoivissa elellä. 

8.png

9.png

3.png

4.png

Kivaa tiistaita! Ei oo kyllä yhtään keväinen olo kun lunta ja räntää sataa vaakatasossa. Jospa se vielä iloksi muuttuu :)