Miten voikaan ihminen olla pienestä onnellinen. Auringonpaiste, lämpö ja kevään ensimmäiset liljat. Minulla on tapana ostaa joka kevät meille liljoja, viime vuonna ostin vaaleanpunaisia ja tänä vuonna halusin (ensimmäiset) valkoiset liljat. Ne on niin kauniita!  Tällä hetkellä ei edes ärsytä likaiset ikkunat ja muut pölypallerot jotka tuo auringonpaiste paljastaa. Ajattelin tässä parin viikon päästä ryhtyä kevätsiivoukseen, mikäli tämän mahan kanssa siivous vielä onnistuu, taka-ajatuksena on tietysti että se nopeuttaisi synnytyksen alkamista ;).

1.png

2.png

4.png

5.png

8.png

Keväällä on niin eri fiilis siivoilla ja raivata kaappeja, tällaisena sisustajatuuliviirinä se on kyllä joskus hankalaa. Tavarat ei meinaa löytää paikkaansa ja kukkamaljakot juoksee huoneesta toiseen, muista tavaroista puhumattakaan. Aika juoksee nopeasti, näiden sisustusjuttujen ohella on tullut pyykättyä pikkuruisia vauvan vaatteita iso kasa ja kaikki alkaa olla vauvalle valmiina. Enää vain odotellaan. ;)

Iloista viikonloppua! <3