Pääsiäisen kunniaksi meillekin on rantautunut iloisia väriläiskiä. Vaaleanpunaiset kynttilät koristelin mustalla satiininauhalla. Näitä koristenauhoja meiltä löytyykin montaa erilaista, niillä saa kivasti uutta ilmettä kynttilöihin ja paksumpaa satiininauhaa olen joskus kietassut maljakon ympärille rusetiksi ja käyttänyt myös sisustustyynyissä rusetteina.

16.png

12.png

14.png

Nämä kuvat on muutaman päivän takaa, kaupassa oli kivan värisiä tulppaaneja joita oli sitten pakko ostaa; tuollaisia violetteja jotka näytti välillä myös harmahtavalta. Onneksi näyttää siltä että kevät alkaa pikkuhiljaa tulemaan! Innolla odotan että pääsen laittamaan ulos ensimmäisiä kukkia. Viime vuonna tosin vain orvokit taisi menestyä minun hoivissa ;). Jos tänä vuonna onnistuisin paremmin noiden kukkien kanssa.

Iloista pääsiäistä!