Pitkästä aikaa ajattelin muistuttaa kuinka voit seurata blogiani. Nykyisin näitä seurantapoja on monia ja hyvä jos itsekään pysyn perässä minne postauksia aina päivitän. Suosituimmat ja varmat paikat ovat kuitenkin blogini Facebook sivut, Instagram sekä Bloglovin. Nämä löytyvätkin blogin etusivun oikealla puolella olevasta sivupalkista. :)

Näiden lisäksi päivittelen epäsäännöllisesti Pinterestiä sekä Styleroomin kansioitani. Nämä ovat enemmänkin sellaisia paikkoja, jossa ihailen muiden kuvia kun päivittäisin paljon omia kuviani. Mutta molempia löytyy ja ne on teidänkin nähtävillä.

Viimeaikoina olenkin enemmän selannut ja hakenut ideoita muiden kuvista ja suunnitelmat ovat olleet enemmän pihan laitossa kun sisustamisessa. Olen myös kahlannut kansioita läpi ja selaillut mm. viimekesäisiä kuvia kodistamme, lisäsin kuvat myös tähän postaukseen. Ihanaa, kohta on kesä!

IMG_1143.JPG

18.png

21.png

11.png

Tervetuloa kaikille uusille seuraajille ♥