Hirmuinen hulina jatkuu täällä meillä. Vauva-arki on lähtenyt rullaamaan hyvin, mutta nyt kiirettä piisaa sillä ristiäiset on aivan pian. Suunnitelmia ja panikointia on luvassa, pidämme ristiäiset kotona ja tähän pieneen tilaan olisi mahdutettava kaikki vieraat, myös tarjoiltavien kanssa on saanut miettiä pään puhki. Ehkä niiden jälkeen ennätän keskittyä myös tähän blogiini paremmin? aivan harmittaa kun aika on niin kortilla. Ehkäpä tämä tästä! 

Ajattelin vähän uudistella myös blogin ulkoasua ja kokeilen myös näitä aavistuksen pienempiä kuvia postauksiin. Miltä näyttää teidän silmään? 

Tämän söpön "kukan" ostin hetken mielijohteesta. Oli niin söpö, etten voinut jättää ostamatta. Oon myös yrittäny vilkuilla joko marketeissa sattuisi olemaan pioneja. Viime vuonna taisin oman pionini ostaa citymarketista, mutta ainakaan vielä niitä en ole nähnyt.

1.png

14.png

Muistatte varmaan sen aikasemman pipo postaukseni? 
Olen niin ihastunu noihin suloisiin lasten pipoihin, että vauvakin sai nyt omaan kokoelmaan jatketta. Pojallahan näitä on jo "muutama". ;)

Aurinkoista viikonloppua!