Enpä ole ikinä pitänyt näin pitkää kirjotustaukoa blogista! huh...
Mutta lienee sanomattakin selvää että aika hujahtaa kyllä vauvan ja 3-vuotiaan kanssa niin nopeasti ettei tässä päivällä paljon muuta ennätä. Onneksi nyt iltaisin on niin valoisaa että ennätin kuvaamaan vähän olkkaria tai lähinnä olohuoneen uusia verhoja.

Ostin hetken mielijohteesta Dylonin tekstiiliväriä ja värjäsin verhot violetiksi. Tarkoitus oli että lopputulos olisi hyvin hailakka lila, ja siksipä pistin verhojen sekaan myös paitoja ja pari harsoa saamaan väriä. Olisin voinut laittaa vielä lisääkin muita tekstiilejä koneeseen koska verhojen lopputulos on vieläkin liian tumma mitä kaavailin. Mutta aika kiva piristys vai mitä? 

Hetken jo haaveilin sellaisista hailakoista denim sinisistä verhoista mutta saas nähdä. ;) Sininen ei ole kyllä koskaan käynyt mielessäkään ennenkuin nyt mutta vaihtelu voisi virkistää.

1.png

2.png

1.png