Lupasin teille eilen, että tänään tulee kiva DIY-postaus. En edes muista mistä tämän idean alunperin löysin...jostain netis uumenista kun selailin köyhän miehen hopeisia kynttilänjalkoja? Mutta kuitenkin.. tässä tulee ohjeet kuinka voit toteuttaa itse tällaisen "köyhän miehen hopeisen" pinnan lasiastiaan.

15.png

2.png

4.png


8.png

9.png

Tarvitset siis etikkaa, vettä, kromisprayn ja lasiastian jonka haluat maalata. 

10.png


11.png

Laita sumutepulloon puolet vettä ja puolet etikkaa ja sumuta lasiastia sisäpuolelta kauttaaltaan tällä seoksella. Suhuuttele päälle kromisprayta ja tee haluamaasi kuviota näin. Itse suihkutin ensin etikkavesiseosta ja heti päälle sprayta ja päälle vielä etikkaa niin sprayn kuvio hajoaa ja muodostaa kauniin pinnan. Ravistele ylimääräiset vedet pois ja anna kuivua. Jos lasiin muodostuu ilmakuplia niin kannattaa rikkoa ne tahraamatta kuviota.

Tosi simppeliä ja nopeaa!

12.png

14.png

13.png

5.png