Meillä vietettiin viikko sitten viikonloppuna ristiäisiä, ja blogiin päätyi nyt muutamat kuvat näistä juhlista. Luonnollisesti suurin osa kuvista on lapsista mutta muutamia kuvia tuli ennen juhlia napsittua, ja etenkin herkullisesta kakusta oli pakko napata kuva ennenkuin se oli syöty! 
Pienen asunnon tilanpuute näissä juhlissa oli aikamoinen ongelma aluksi, ruokatarjottavat oli ruokapöydällä ja kahvikupit ja muut juotavat tarjoiltiin tällä sivupöydällä. Tuoleja ripoteltiin sinne tänne että vieraat sai istuksia. Mutta hyvin selvittiin!

1.png

Ristiäiskukat minun piti tilata kukkakaupasta, mutta jätin sen liian viimetippaan ja kävinkin ostamassa cittarista monta nippua ruusuja ja kyhäilin edellisiltana tällaiset asetelmat niistä. Hopeaa helminauhaa joukkoon niin kimppu sai vähän juhlavamman ilmeen.

2.png

3.png

4.png

Ja tietysti se kakku oli mitä upein! <3 ja todella herkullinen. Ihanat juhlat oli, mutta ihanaa kun ne on takana. Yksi stressinaihe siis vähemmän.

5.png

Huomenna ajattelin postailla kivan DIY vinkin teille, kannattaa pysyä kuulolla. :)