Kesä, vaikkei siltä tunnukkaan. Sadepäiviä on enemmän ja enemmän ja lämpimät päivät on laskettavissa yhden käden sormilla. Sisällä ollaan vietetty enemmän aikaa, ja useinkin aika käy todella pitkäksi. Keksin sitten lopulta itselleni tekemistä, joka nyt ei liity millään tavalla sisustamiseen. Tämän vuoden hitiksi on noussut nämä aikuisten värityskirjat! ja päätinhän minäkin kokeilla tätä. Piirtelen ja raapustelen muutenkin aika paljon, jokainen kirjekuoren ja muistilehtiön nurkka on täynnä yhtä sun toista töherrystä. Tämä sopii minulle siis mainiosti. Nyt kun hoitelee tylsiä pitkiä puheluita ties minne virastoon niin tätä voi samalla väritellä. Jatkossa saa ainakin laskuista selvää kun niitä ei ole töhrystetty täyteen koukeroita. :D

5.png


7.png


6.png

Minulla on pari näitä värityskirjoja, mutta ei kai niitä voi liikaa olla. Onneksi on innokas poika joka piirtää mukana ja värittää kuvat mielellään kannesta kanteen. :D

Onko siellä muita värittämiseen hurahtaneita?