En malta olla esittelemättä yhtä ihanaa sisustusostostani, ihan pieni juttu vain mutta sitäkin kauniimpi. Postaus menee varmaan loppu viikkoon tai ensi viikon alkuun, sitten on myös luvassa vähän laajempia kuvia olohuoneesta. Ei siellä juuri muutosta ole tullut, mutta jotain pientä pitää aina sisustella. Olen yllättynyt, kuinka vähän on tullut tehtyä sisustusostoksia viimeaikoina. Edes ikeassakaan en ole käynyt varmaan vuoteen. Aika on toki mennyt vauvan kanssa, mutta nyt kun arki on tasoittunut niin on taas aikaa paneutua kotiin paremmin.

2.png

Siirsimme sen ihanan lasipöytämme turvaan kun pojan leikit alkoi olla aika rajuja. Nyt olen kuitenkin kaivannut pöytää takaisin olohuoneeseen ja suunniteltiinkin jo että tehtäisiin pöytään lasikannen tilanne puukansi ja se kestäisi vähän enemmän iskuja eikä tarvitse pelätä millon joku särkee niihin itsensä.

3.png

4.png

Toivottavasti saadaan pian pöytä paikalleen! 

Minulla on myös iloisia uutisia teille lukijoilleni, blogini muuttaa piakoin (loppuviikon tai ensiviikon aikaan) CASA Blogien iloiseen sisustusblogien joukkoon. Blogiani voit edelleen seurata tuttuun tapaan facebookissa, instagramissa ym. Ilmoitan teille vielä osoitteen täällä blogissa linkkeineen. Tervetuloa siis seuraamaan blogiani sinne <3.