Ajattelin kuvailla tänne blogiin tuota meidän makuuhuonetta, sinne on pieniä muutoksia ilmaantunut mutta nyt vauvan synnyttyä huoneeseen on ahdettu kaksi sänkyä kun poika nukkuu samassa huoneessa vielä niin makuuhuone on aika kaaos, joten nyt on kuvia luvassa vain tästä yhdestä seinästä. Onneksi kuvia voi rajata, olisin muuten pulassa. ;)

Teetätin lapsien kuvista mustavalkoversiot ja ostin niille simppelit valkoiset kehykset. Tämän struktuuriseinän kohtalo on vielä auki. Olen miettinyt maalaisinko pinnasta hieman vaaleamman, mutta haluan kuitenkin tuon kuvion näkyvän selkeästi. Sellainen himmeä, vaalea ja hieman helmiäinen sävy olisi kaunis. 

1111111.png

111.png

1111.png

Mietin myös taulukollaasia jonka seinälle voisi koota. Tämä hopea kehys on aivan ihana ja näyttäisi varmasti hienolta jos niitä olisi useampi tällä seinällä. Tällä hetkellä näitä on yksi, mutta täytyi laittaa myös toinen tilaukseen, ihastuin tähän niin paljon!

22222.png

333333.png

4444444.png

Jos teillä on kivoja ideoita makkarin seinälle, niin kertokaa toki. Olisi kiva kuulla millaisia ajatuksia teille tulee mieleen. :)