Olen pikkuhiljaa koonnut erilaisia julisteita ja tauluja talteen, aina kun joku sopiva on sattunut silmään. Uusin kuva on turkoosi pupu, jonka leikkasin pahvista ja piirsin silmät ja suun. Helppo ja söpö idea lastenhuoneeseen. 
Nyt tytön synnyttyä olenkin miettinyt paljon tämän huoneen kohtaloa..miten siitä saisi mukavan sekä tytölle että pojalle.

1.png

2.png

Tällä hetkellä huoneessa on valkoista, mustaa ja turkoosia. Olisi kiva lisätä jotain väripilkkuja, kuten keltaista. Olen myös haaveillut jos tuon valkoisen seinän voisi tapetoida kokonaan pirteällä tapetilla. Sen mukaan voisi sitten valikoida värejä verhoihin ja mattoon. 

3.png

4.png

Aivan upea tapetti olisi myös joku ihanan värikäs muumitapetti, nämä kaksi sattui silmään kun selailin vaihtoehtoja. Toki tapettejakin on miljoonia ihania vaihtoehtoja, mutta nuo muumit on jotenkin niin ihania. Nämä tapetit vaan vaatisi muuten vaaleita huonekaluja ja rauhallisiä värejä. Toisaalta taas jos seinä on valkoinen, niin näistä saisi tosi kivat taulut seinälle vähän suurempina versioina.

muumitapetti.png
Kuva lainattu täältä.

Taulut ovat varmaan simppeli vaihtoehto, kyllästymisen iskiessä ilmettä saa taas helposti muutettua. Ja kunhan lapset kasvaa niin luulen että sisustus muuttuu hieman erilaiseksi, ja toisaalta tuskin ovat keskenään samassa huoneessa muutaman vuoden päästä. Onneksi siihen on vielä aikaa :D