Olen vähän mietiskellyt ja haaveillut miten ihana olisi sellainen suuri ruokapöytä, puuta ja mielellään harmahtava sävyltään. Semmonen vähän vanhahtava tyyliltään. Sopisi nimittäin meille mukavasti
 kaiken kimalluksen keskelle. Ja toisaalta, ehkä sitten nämä "pikkuviat", kuten tummat ikkunat ja vanhat listat lattiassa ei pistäisi silmään vaan ne sopisi vähän paremmin yksiin. Vaikka tuskin koskaan tulen niistä pitämään noin muuten. :) No mutta kuitenkin! sellainen pöytä olisi haaveissa ja ollaan tässä vähän mietitty jos tehtäis se itse, ainoastaan tarvitsisi vain kunnon tilat missä tehdä ja maalata.

5.png

 Vaikka kovasti tykkäänkin tästä lasipöydästä, ja se on ollut materiaaliltaan huippuvalinta, niin kaipaisin silti jotain vähän jykevämpää vaihtoehtoa tilalle. En tiedä mikä hurahdus on iskenyt, mutta olen myös haaveillut lipastosta tai vitriinistä, joka voisi olla ehkä tumman puun värinen ja lasiovinen. Saa nähdä lähdetäänkö me toteuttamaan mitään näistä haaveista ja milloin mutta sellaiset ajatukset on mielessä pyörinyt. Tuoleja en kyllä tule vaihtamaan, nämä tuolit ovat olleet tosi hyvät ja en vieläkään ole niihin kyllästynyt!

7.png

Ihanaa, tännekin vihdoin tuli lämpimämpi päivä! en valita jos tämmöiset säät jatkuvat. :) Mukavaa viikonloppua!