Nyt ollaan täällä uudessa osoitteessa! Tervetuloa seurailemaan siis blogiani tänne uudet, sekä vanhat lukijat. :)

Tuntuu hassulta kirjoittaa erilaiselle pohjalle kuin bloggeri, mutta ehkäpä taas muistan miten nämä kaikki toimii, ainakin vaikuttaa paljon paremmalta kuin blogger. Ilmoitelkaa jos huomaatte jotain epäkohtia linkeissä tai kommentoinnissa yms. Niin yritän parhaani mukaan korjailla! Sivut ovat vielä kuitenkin hienosäätöä vailla joten jotain toimimattomuutta voi vielä näissä olla, heti vain kun ennätän niin korjailen puutteet. Kommenttia voitte jättää helposti, sähköposti kenttää ei tarvitse täyttää, vaan nimimerkki riittää. Blogia voit myös seurata tuttuun tapaan facebookissa, pinterestissä, instagramissa jne. Nämä napit löytyy sivun oikealta laidalta. 

Uusille lukijoille voisin hieman esittäytyä! Kirjoittelen sisustuspainotteista blogiani, mukaan mahtuu myös juttuja vähän aihepiirin vierestä. Asumme rivitalokolmiossa miehen, kahden lapsen ja koiran kanssa. Sisustus on vain harrastus, mutta tästä on tullut todella tärkeä harrastus ajan myötä. Vaaleat sävyt viehättää, kimallusta ja kiiltoa ei puutu meiltä. ;) Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiani!

3.jpg

5.jpg

Vanhoille (ja uusillekin) lukijoille tiedoksi, että laitan pian ohjeet tänne blogiin tämän olohuoneen pöydän tekemiseen. Minulle on tullut niin paljon kyselyitä kuinka pöytä tehdään, niin ajattelin vastata kaikille yhteisesti tänne blogiin ohjeet kuvien kera. :) Mutta se menee varmaan ensi viikkoon, että ennätän etsiä kuvat pöydän tekovaiheesta. Pöydässähän oli ennen lasilevy, mutta tehtiin tilalle nyt tällainen hopea kansi kun on vähän turvallisempi lasten kanssa. Näistä molemmista malleista laitan ohjeet sitten myöhemmin.

4.jpg

11111.jpg

Tervetuloa siis seurailemaan blogiani tänne CASAan! ♥ Toivottavasti viihdyt!

Jenna