Olen ollut vähän laiska kuvaamaan laajempia kuvia, etenkin kun koti on yleensä aika mullinmallin näiden lasten kanssa. Ja koiran. Onneksi kuvat voi rajata, ja sitä kyllä aika usein käytänkin kun kuvailen blogiin. Joskus harvoin saan kerralla laajemmat kuvat, kun joka paikka on kuvauskelpoinen. :D Mutta näillä nyt mennään! Yritän joku päivä ennättää kuvailla hieman laajemmin.

Keittiö-olohuone on muutenkin vähän haastava sovittaa samaan kuvaan kun tässä on tuollainen "puolikas seinä" ärsyttävästi edessä. Avokeittiö olisi ihan unelma. :) 

15.jpg

17.jpg

16.jpg

Ei olla vieläkään saatu aikaiseksi laittaa niitä kehyksiä tuolle seinälle, pitäs ryhdistäytyä. Pitäisi myös tilata valokuvia, kun jaksaisi valita niistä miljoonasta kuvasta ne parhaimmat jotka laitan albumiin ja kehyksiin. Tuhat hommaa tekemättä :D Tilasin myös sängynpääty napit varmaan 2kk sitten, kun tarkoitus oli tehdä toisenlainen pääty meille mutta sekin homma on nyt vähän jäänyt. Hups.

11.jpg

9.jpg

Vastottain ostin meille olkkariin Vallilan Syvämeri -maton, olen ollut siihen todella tyytyväinen. Täältä voit katsoa lisää kuvia tuosta matosta. Mutta iskin sitten silmäni myös Vallilan Jolie -mattoon. Tilasin maton beigenä, mutta tämä on kyllä selvästi harmaanhopea, vielä harmaampi kun syvämeri matto. Vinkki vaan, jos joku innostuu tilaamaan! ;) Molemmat on ollut tosi kivoja, kevyitä ja helppo puhdistaa. Sopii koiraperheeseen kun tuota karvaa irtoaa niin hirveesti. 

9.jpg

Sellainen ostos. Talveksi voisin harkita nukkamattoa, mutta muuten mennään näillä kevyemmillä matoilla. :)

Mukavaa viikonloppua!