Löysin tänään facebookin kirpparilta kauniin lipaston, enkä hetkeäkään miettinyt jätänkö ottamatta kun hintakin oli nolla euroa. Mainio löytö! Tykkään lipaston mallista ja etenkin noista vetimistä. Mietin kuitenkin lipaston pintaan uutta sävyä, väri olisi muuten kiva mutta lipasto on hieman liian kellertävä. Valkoista en haluaisi, vaan olen miettinyt sellaista harmaanruskeaa sävyä, tai ruskeaa joka ei kuitenkaan ole tummanruskea. Yllättävän vaikeaa miettiä oikeaa sävyä! ja siksipä lähdin kyselemään josko siellä olisi joku, joka olisi maalaillut jollain kivalla puuvahalla tai maalilla huonekaluja. Olisi kiva kuulla sävyvinkkejä erilaisista harmaista ja ruskeista? :) 

2.jpg

3.jpg

Tarkoitus olisi maalailla lipasto viikon aikana, vetimet pitää irrottaa myös ja nekin vaatii putsausta. Mutta hyvä tästä tulee, pikkuhiljaa!