Olenkin varmasti muutaman kerran maininnut blogissani, kuinka hulluna olen lastenvaatteisiin. Etenkin pipoihin. En tiedä mistä tämä hullutus on alunperin lähtenyt, koska itse en taas pipoja osaa käyttää. Lapsilla senkin edestä. :D Pojalle on tullut ostettua vaikka kuinka monta ihanaa, erilaista pipoa ja nyt vauvan synnyttyä olen hurahtanut kaikkeen söpöön, pinkkiin ja röyhelöön. Ensimmäinen ihana pipo vauvalle, jonka tilasin Little Mayan -verkkokaupasta on tämä aivan syötävän suloinen vaaleanpunainen pipo ruusukkeella. Selväähän se on, ettei kauan nämä pipot vastasyntyneelle mene, mutta tämä jää ehdottomasti muistojen laatikkoon talteen, ei tätä vain raaski hävittää.

IMG_9060.jpg

Kun tosiaan olen hurahtanut noihin tyttömäisiin juttuihin, niin uusin ihana pipo tytölle on tuo valtavan suloinen rusettipipo! <3 Voi miten ihana se on! 

4.jpg

Pojalle tuli taas mustavalkoinen pääkallopipo! aivan ihana sekin, ja tämä malli sopisi myös isille ;) Kuten huomaa, niin tästä tuli varmasti suosikkipipo :D

8.jpg

7.jpg6.jpg

1.jpg

2.jpg

1.jpg

 

 

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan paremmin Little Mayan verkkokauppaan ja facebook -sivuihin.

Little Mayan sivuilla kerrotaan näin:

"Little Maya sai alkunsa siitä kun aloimme suunnitella ja valmistaa pipoja 2010 syntyneelle tyttärellemme, kaupoista kun ei mieleisiä ja pukuihin sopivia löytynyt. Pian kankaita alkoi kertyä kaappeihin ja nurkkiin kasoittain…
Mayan pipot keräsivät paljon kehuja ja innokkaat ihmiset kyselivät mistä niitä voisi hankkia.
Aloimme pienimuotoisen pipojen valmistuksen ja netti myynnin. Saimme jatkuvasti paljon positiivistä palautetta.

Tästä innostuneina perustimme 2013 Little Maya tuotemerkin ja perheyrityksen (y-tunnus 2586097-1) vastataksemme kasvavaan kysyntään. Kun toisella meistä on pukinevalmistajan ammattitaitokin aikanaan hankittu, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippu laatua järkevään hintaan. Tuotteet tehdään edelleen samalla tarkkuudella ja huolellisuudella, kuin omalle lapsellemme tekisimme.

Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä. Käytämme parhaita löytämiämme laadukkaita kankaita ja ajanmukaisia kuoseja. Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja, ideoita ja kehitämme tuotteitamme. Testausryhmänä toimii oma perhe, suku ja lähipiiri.

Lähes kaikki tuotteet tehdään tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä, meillä ei siis ole valmiita tuotteita varastossa. Useimpia verkkokaupastamme löytyviä pipoja voit muokata oman makusi mukaan. Ideat ja ehdotukset ovat myös tervetulleita!".


Ja kyllä, voin omasta kokemuksestani sanoa että parempia pipoja olen saanut etsiä. En ole huomannut yhtään moittimista tilaamistani pipoista. Laatu on viimeisen päälle huippua, ja toimitus todella nopeaa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Little Mayan laajaan valikoimaan. Pipojen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös ihastuttavia vauvapeittoja, kaulureita, kypärämyssyjä, huiveja, pantoja, säärystimiä, sisustustarroja ja tyllihameita! Siis todellakin on valinnan varaa sekä lapsille että aikuisille. Ja voin sanoa että meidän pipokokoelma tulee vain kasvamaan tästä. 

12.jpg

4.jpg

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä testaamaan näitä söpöyksiä! Blogini facebook -sivuilla on menossa arvonta jonka voittona on 20€ lahjakortti Little Mayan verkkokauppaan! käy osallistumassa ♥ Onnea arvontaan!

*Yhteistyöpostaus*